INREDNING / STYLING

INREDNING / STYLING


söndag 30 maj 2010

LANDET

En gammal bänk i en del av trädgården har detta vackra mönster. Mors dag tillbringade jag på landet. En riktigt fin Mors dags present, att bara få uppleva denna underbara miljö!
Vi måste åka vägverkets färja för att komma till vår ö: Yxlan. När vi åker ombord på färjan som bara tar fem minuter, infinner sig den där härliga "landetkänslan" och all stress försvinner.
Gullvivorna vill jag nästan inte plocka, de är så vackra där de står!!
Björkarna har precis slagit ut. Båttrafiken i Blidösundet börjar så sakteliga komma igång.
Vi älskar vår altan, den täcker tre sidor av huset och gör att vi har sol hela dagen. Våren har inte kommit så långt än ute i Stockholms skärgård . Men den är på väg och i helgen var det soligt och skönt!
Jag kopplar verkligen av på landet!
Tar inte ut mina blommor förrän vi flyttar ut på riktigt, men kunde inte motstå denna lilla raring på ICA BLIDÖ .
Middag i goda vänners lag. Underbart och härligt med goda vänner!

Körsbärsträdet blommar två veckor per år. Vi njuter och beundrar de vackra blommorna.
Mateus tallrik kom väl till pass på landet. Fick den som avslutningspresent av mina vänner på Kvinnebyskolan. Ni kanske förstår att vi njuter i fulla drag av vårt sommarhus!


2 kommentarer:

Ann D. sa...

Ser fantastiskt fint ut - jag förstår att du njuter. När jag ser bilderna tänker jag tillbaka på och saknar mitt föräldrahem med sjötomt. Det var otroligt härligt med stor tomt och bara att gå direkt ner till vattnet, men tyvärr har vi det inte kvar längre.

Jenny Schouten Short sa...

I like your summer house, sommerhuis. Please add a translation gadget to your blog so I can understand what you are saying. It is very beautiful.