INREDNING / STYLING

INREDNING / STYLING


måndag 18 juli 2011

Ett helt annat liv!
På landet lever vi ett helt annat liv än det vi gjorde i sta´n. En stor skillnad är att vi går till ett posthus för att hämta tidningen på morgonen och den vanliga posten kommer runt 14-tiden. Man vänjer sig och promenaden är ljuvlig och tar bara några minuter. Vi har vårt lilla postfack nr 52. I det lilla posthuset kan man låna med sig sommarlektyr om man känner för det. Överblivna böcker finner nya läsare.
Utanför har ANSLAGSTAVLAN sin givna plats. Jag vet inte hur många häftstift som sitter på denna tavla!!! Den symboliserar sommar för mig! All information som är av värde på Yxlan och Blidö sitter på denna tavla, allt från konserter till försäljning av allt mellan himmel och jord. Visst är det väl härligt att en hederlig gammal anslagstavla  ännu fyller sin funktion i detta datasamhälle!!

5 kommentarer:

Barbro sa...

Vilken känsla, så charmigt!!

Chris sa...

Låter ljuvligt, koppla av! Tranås!/KRAM C

Sassa sa...

Hej Barbro! Gick in på din hemsida och fick se er lägenhet i NICE, så supersnyggt du har gjort!! Får jag lägga in några bilder och skriva att det är du som inrett?? Jag hänvisar även till sidan om det är ok?? Kram

Sassa sa...

Hej Chris, dumt att vi inte sågs när vi både nära varandra. tror att vi skulle trivas ihop!! Kram

Barbro sa...

Självklart Sassa! Vad glad jag blir att du gillar den!! Där finns bl.a. ljuslyktor från dig:-)

Fler bilder finns på www.upplevnice.se.
Kram