INREDNING / STYLING

INREDNING / STYLING


måndag 17 september 2012

Startskottet har gått!!

Äntligen är vi gång med vår utbyggnad och ombyggnad av vårt kära Kolsvik. Inte förrän i vår blir allt klart, förhoppningsvis!! Hoppas att ni står ut med att jag rapporterar om allt som kommer att ske!!
 Ser ni den stora skopan?
Idag har grävskopor och traktorer grävt och grävt och det känns bara spännande och roligt!
 Entre´n kommer att flyttas.
 Baksidan kommer att förlängas, för att ge plats åt större badrum,gästrum kontor och en massa garderober. Underbart!!
 Kök kommer att byggas i vinkel ut från det befintliga lilla köket.
Igår var vi och beställde vårt växthus, som faktiskt ser ut som ett  litet orangerie.
CLASSICUM

 Vi skall inte ha så smala sektioner, men för övrigt ser det ut så här ! Jag har alltid drömt om ett litet växthus och när det blir så här fint, ja då är lyckan fullständig. Egentligen, egentligen hade jag nog velat ha det i trä, men min förnuftige make har övertygat mig om att skötseln är minimal på detta hus, såååå!! Jag har övertygat honom ,om att det skall vara vitt, så vi har gått halva vägen var, med andra ord.
Skulle vilja ha gråvita och gråsvarta ganska stora plattor i och runt och vaxthuset, så blir jag inte så bunden till terrakotta färgen, som det är på bilden. Vad tycker ni ?? Kul att höra!!Sassa

5 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Skiiitttttt så snyggt Sassa:)))) Heja heja:) Och maken har nog rätt i växthuset, helt bedårande fint och visst är det han som gillar mest att påta i jorden blink blink:) Hoppas ni mår bra. Stor kram Anne

Sassa sa...

Tack Anne, du har väldigt god smak så............jag litar på Dig!! Hur var det med plattorna??
Du har rätt vad det gäller trädgårdsintresset! Kram

Cecilia sa...

Så fint! Ni bygger alltså ut på sommarhuset. Blir väl åretruntboende, eller hur? Och lyckliga dig som får ett så fint växthus! Säkert mycket bättre med mörkare plattor. Täljsten eller skiffer? Lycka till! Säg till när vi kan komma på inspektion. :)

Sassa sa...

Ja, nu har vi bestämt oss, vi vill bo här!! Vi stortrivs och till våren är ni jättevälkomna. Ni har det också bra i Ängelholm , Skåne är ju underbart och nära till ert sommarhus, kan det bli bättre?
Kram

Ann D. sa...

Så spännande - det kommer bli jättefint! / Ann