INREDNING / STYLING

INREDNING / STYLING


torsdag 12 januari 2012

BYE, BYE USA

 Efter tre underbara veckor var det dags att återvända hem. Omväxling i livet är väl positivt , men jag hade gärna stannat i denna del av världen, av förklarliga skäl. Återkommer med inslag  från vår vistelse i Kalifornien för att förhoppningsvis pigga oss alla i grådasket här hemma.
 Vi mellanlandade på Heathrow strax utanför London. Mer eller mindre medvetslös vandrade jag omkring och  jag blev som vanligt lika fascinerad över dessa lyxbutiker som håller ställningarna trots lågkonjunktur och ekonomisk oro.
 DIOR
GUCCI

BURBERRY
MULBERRY
BVLGARI
 PAULSMITH

Snyggaste butikerna var utan tvekan Dior och Paul Smith. Vilken tur att prisklassen är fel för mig, annars skulle det vara svårt att välja bland alla exklusiva ting. Det här med märkesbutiker och hur de bygger upp sina varumärken är något att fundera över!!

2 kommentarer:

Chris sa...

Welcome back! Hug C

Sassa sa...

Tusen tack!!! Sverige välkomnar oss inte precis. Mörkt, grått, kallt och regnigt! Hoppas på bättring. MEN,inte snart men den kommer den underbara våren och då finns det knappt inget finare. Så det är bara att krypa ner under täcket och vänta.......KRAM