INREDNING / STYLING

INREDNING / STYLING


söndag 16 oktober 2011

Hem & Villa Mässan

Hem & Villa mässan i Stockholm har gått av stapeln i Stockholm

   WESTNING Fastighetsförmedlings monter var stylad av Anna Lyberg och HEMSTYLISTEN  En av Engle-Blomst korgstolar i ny tappning med textilier från H& M och Ikea , riktigt fint tycker jag.
 Tidningen ELLEINTERIOR  hade gjort dessa montrar, snygga och inspirerande.

 GUSTAVIANSKARUMMET En superfin utställning med gustavianska möbler i nyproduktion, Mateus och läckra dekorationer som iordningställts av Elisabet Lejon, Mija Kinning.
 Gustavian Upgrade är en utställning och en talkshow där inredarna Mija Kinning och Elisabeth Lejon bjudits in för att tala om, men också ge nytt liv åt ett antal gustavianska möbler. Initiativtagare är Anders Wisth från INREDIA, TIBRO.
Vilka färger och tyger väljer de för att förnya den snart bortglömda inredningsskatten? Vid tre tillfällen under fredagen den 14 oktober arrangeras dessutom en talkshow där inredarna tillsammans med Anders Wisth (initiativtagare) diskuterar vad de upptäckt i de klassiska svenska möblerna. Gustavian Upgrade sker i samarbete med City möbler AB och Gustavianska Rummet.


 STOCKSHAMMAR   En firma som gör Ikea köket mer anpassat  efter kundens önskemål och med det där lilla extra ,som ofta kostar alldeles för mycket, för att kunna realiseras. Gå in på hemsidan så förstår ni vad jag menar. Vilken strålande idé!!
HEM&VILLAMÄSSAN  Bland alla värmepumpar och många riktigt oinspirerande montrar hittade jag dessa guldkorn.

Inga kommentarer: