INREDNING / STYLING

INREDNING / STYLING


torsdag 20 januari 2011

Visningslägenheten Banken klar!!!

Mina bilder, inte precis så proffsiga, men alla fall! En visningslägenhet ,där uppgiften var att skapa hemkänsla och utnyttja det stora rummet, kök och vardagsrum i ett, på bästa sätt!! Möbler fick bara inhandlas på IKEA. Inga gardiner fick sättas upp, inga speglar eller tavlor. Inga märken som kunde försvåra och försena ev. försäljning. IKEA möblerna har kompletterats med möbler och " öppen spis" från en visningslägenhet som jag gjort tidigare i samma område.Till detta har jag fått komplettera med mina inredningsdetaljer.
Ville bryta av lite med dessa stora terrakottakrukor 45:-/ st. plus lite"retroblommor"!!!Mairotyget, Mademoiselle skapade lite liv i det gamla köksbordet.

Vitrinskåpet hjälpte till att dela av köksdelen från det övriga rummet. De stora fönstren behövde förvillas bort. Utsikten över takåsarna är fin ,men fönstren är ur tråkiga!!!


Hade först tänkt att placera en taklampa ovanför bordet ( inga krokar fick sättas upp ) men dessa två lampor lyste upp och blev ett riktigt bra alternativ. Spotlight i svart i taket i stället.

Gardiner lyser med sin frånvaro , tyvärrr. Men det är bara att gilla läget!!


Sovrummet går i ANNAO tecken!! Sängbord 49:- IKEA. Rött hjärta PB home .
Taklampa, Nordal. Sänglampa 29:- IKEA Otroligt, pris!!!Två tavelramar i lilla arbetsrummet leder tankarna till dataskärmar!! Det är meningen. Skrivbord http://www.pbhome.nu/ En rosa lampa skall matcha divanen i samma rum.


En divan i rosa kan aldrig vara fel!! En fotograf har tagit bilder i dag för mäklarföretaget. Hoppas på bra bilder, som visar lägenheten från sin bästa sida.Inga kommentarer: