INREDNING / STYLING

INREDNING / STYLING


måndag 14 juni 2010

Tyra & Sally, inte vilken skoaffär som helst !!

I Linköping finns det en helt fantastisk skoaffär. Affären för främst skor från Think , handsydda otroligt sköna och ursnygga skor med lite 20-tals inspiration TYRA&SALLY


Dessa vita skor har jag inhandlat där och skönare skor har jag aldrig haft!! De är lite speciella i sin form: jag älskar dem!

Till hösten skall jag köpa de svarta halvhöga kängorna med ett vackert spänne. Skorna är billiga för att vara handsydda.Jag har äntligen hittat skor som passar mina fötter och att de är snygga och lite annorlunda gör ju ingenting.


Vackra former och färger kännetecknar THINK- skorna.Inredningen i butiken är i en klass för sig. Titta på denna utsirade stol, jag har aldrig tidigare sett ett sådant formspråk.Monica som har denna fina butik har skapat taklampan av band och pärlor. Mycket dekorativ!!Ännu en vacker stol att slå sig ner i för att prova eller bara njuta av den mysiga affären.Läcker spegel med lampetter. I spegeln ses skylfönstret med de tre stolarna. Helt rätt med speglar speciellt i en liten lokal som denna.

Monica framför sin charmiga och personliga butik !

Den här skyltningen fångar mitt intresse. Den skvallrar om att här finns det en person som verkligen kan mycket om färg och form : Monica en allkonstnär som har många strängar på sin lyra. Hon gör bl.a ovanliga , mycket speciella och vackra smycken som jag hoppas kunna återkomma till senare. Men detta är först och främst en skoaffär, men inte vilken skoaffär som helst!!
1 kommentar:

Pia sa...

Det är verkligen en underbar affär, man blir glad när man går in där