INREDNING / STYLING

INREDNING / STYLING


tisdag 14 april 2015

Kristina Lifors och Martine Colliander

KRISTINALIFORSINTERIORDESIGNFB 

Kristina Lifors  Oj , Oj , Oj så duktig hon är ! I januari numret av SKÖNA HEM http://www.skonahem.com/  finns  ett av hennes inredningsuppdrag !


   Hittade hennes lilla butik på Upplandsgatan vägg i vägg med Franska Testamentet . Kristina Lifors har flyttat till Nybrogatan 29 och Franska Testamentet finns tyvärr inte heller kvar på Upplandsgatan .
 
 

MARTINE COLLIANDER
FRANSKA TESTAMENTET

 
 
Franska Testamentet flyttar, förändras och utvecklas. Vi har nu många externa uppdrag och engagemang som kräver vår närvaro , därför släpper vi lilla butiken på Upplandsgatan 36 och flyttar till vårt Showroom / Atelier på Artellerigatan 8.
Vi finns kvar i samma utsträckning, med alla våra möbler, antika o nya och med våra inrednings uppdrag. Vi ändrar bara form , till en friare form.
Så ring oss, maila oss för att boka tid för en titt eller för att höra er för om möbler oc...h inredning .
Vi finns kvar på upplandsgatan maj månad ut men nu mest enligt överenskommelse Kom gärna o titta på utvalda möbler o produkter som vi har flytt priser på men ring först då vi är på språng

Välkommen
Martine CollianderTvå fantastiskt duktiga inredare......lite olika i uttryck , men så lika i sitt sätt att kombinera tyger och färger på ett mycket fint sätt. Besök dem, känn på kvaliteten  och njut av alla fina färgkombinationer !

Må gott önskar SASSA

Inga kommentarer: