INREDNING / STYLING

INREDNING / STYLING


torsdag 6 mars 2014

ELCE STOCKHOLM

 


Snyggt ! ELCE STOCKHOLM . Andrea Engsäll använde några av kuddarna i Nyhetsmorgon. http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/andrea-engs%C3%A4lls-tips-f%C3%B6r-nytt-vardagsrum-2568577 
 
ELCE STOCKHOLM
Färgglad Skandinavisk design för det roliga, orädda och fabulösa hemmet.
ELCE STOCKHOLM är ett livsstilsvarumärke för eleganta konsumenter som vill färgglad modern design. Alla våra produkter är designade i vår egen studio och tillverkade av noga utvalda partners. Våra kollektioner är kända för en blandning av fantastiska färger och sofistikerade mönster - inspirerat av de vackraste platserna på jorden.

Geometriska mönster finns överallt omkring oss: i naturen, på gamla mosaikväggar, i vattenrörelser, i en värld av matematik och naturvetenskap. De skapar en känsla av kontinuitet, organisation och balans. Allt som allt, geometriska mönster skapar harmoni och djärva uttalanden samtidigt.

Vi samlar inspiration från våra resor runt om i världen - och varje kollektion är uppkallad efter en av våra favoritplatser. Vi tror på att klä hemmen i färgglada, lekfulla textilier som är lätta att byta beroende på sinnesstämningen, årstider, trender och smak. Våra kollektioner växer kontinuerligt med mönster och färger som vi finner inspirerande och vackra!


 
Må gott önskar Sassa

Inga kommentarer: