INREDNING / STYLING

INREDNING / STYLING


tisdag 23 oktober 2012

Oscar & Clothilde

Oscar & Clothilde har för mig varit en speciell butik, med massor av känsla.
Nu har den öppnat i en helt ny tappning enligt mig. Den ligger på Birger Jarlgatan i Stockholmhttp://www.oscarclothilde.com/se/om-oss/om-butiken Med pukor och trumpeter har all riktig känsla om man kan säga så, försvunnit. Mycket svulstigt, vräkigt och flott. En hel del snyggt ändå, men trångt. Möblerna staplas nästan på varandra och lokalen med en magnifik trappa tar för mycket plats!
Nej , ingen favorit för min del, tyvärr. Jag hade sett fram emot öppningen av denna butik mitt i stan, men..............................jag är inte imponerad!


 
Golvet i nya butiken gillade jag däremot . Vanlig parkett som laserats så här snyggt! Men allt stod huller om buller som ni ser på bilden.
 Det fanns ännu en positiv sak och det var toalett dörrana som var så här fiffigt kamouflerade med en fin tapet! Rolig och snygg idé!!!
Och utanför toaletterna kändes det som att man var en hedersgäst med vacker spegel, lampa och klassisk byst!
 
När butiken låg på Nybrogatan ( och när Martine Collianders http://www.martinecolliander.com/  hand fanns med i skapandet av stämningen ) var den helt magisk.


Alla dessa vackra ting blir inte lika tilltalande i en alltför vacker och perfekt inramning. Gå naturligtvis dit om ni är i stan och döm själva. Vore kul att höra vad Ni tycker.Sassa

1 kommentar:

Chris sa...

Hej Sassa!
Ni är så varmt välkomna ska bli såååå trevligt. Alla dörrar står öppnar för Er. KRAM o VÄLKOMMEN Tack för berömmet för koftan!