INREDNING / STYLING

INREDNING / STYLING


onsdag 12 september 2012

Mood boards

 Idag har jag gjort 6 st Mood Boards.

Moodboard (av engelska: mood, 'stämning', och board, 'bräde'; på engelska är ordet mood board särskrivet) eller stämningsplank, är ett collage av material (till exempel bilder, texter, färger, foton, materialprover) som beskriver stämningen eller känslan i en plats eller en design.
Främst designers men även andra kompetenser använder moodboards i konceptutvecklingen för att kommunicera olika stilar eller egenskaper till andra inblandade i processen. En moodboard är användbar som referens och kommunikationsunderlag . Inspirationstavlor med urklipp från tidningar blandat med tyger. Allt för att inspirera och visa hur det kan gå till när man vill skapa en miljö som känns spännande men ändå harmonisk, förhoppningsvis.
 Vilka färger, vilka mönster  känns rätt ? Roligt att leka med färger och former.  När ett uppdrag från kund kommer, gör jag en tavla på detta sätt. Sedan går det att ändra lätt om något inte riktigt faller in i kundens smak. Jag har bara satt fast allt med stift ,så allt är flexibelt.


 
 
Den 26 september skall vi ha en kundkväll i butiken och vi skall bl.a presentera våra inredningstjänster inom homestaging och homestyling. Det gäller att ha koll på priser och allt vad vi kan hjälpa till med, innan vi gör gemensam sak och går ut och erbjuder våra tjänster.
Mäklare och privatkunder är målgruppen i första hand.
Spännande är det hur som helst!!


Sassa

Inga kommentarer: