INREDNING / STYLING

INREDNING / STYLING


tisdag 26 april 2011

Letade efter badkar hittade en ny bloggfavorit och favoritbutik !!

http://www.byggfabriken.com/bloggen/ 
I fredags var jag och fotograferade det här superfina badrummet i en typisk tjugotalslägenhet. Det är så fantastiskt välgjort att man mycket väl kan få för sig att det är original sen huset byggdes fast helt oanvänt, men så är det naturligtvis inte. Badrummet är helt nybyggt, och förutom det inbyggda gjutjärnsbadkaret och den inbyggda tvålhyllan, som sparades från det gamla badrummet, är allt nytt. Mycket väl genomfört har det skapats ett tjugotalsbadrum i ljuvaste orignalstil!
På väggarna djupglaserat Victorianskt kakel i nyansen Jade Breeze och kakellist Albert i kulören Jet Black. På golvet vita sexkantiga Victorian Floor Tiles Barcelona, bara vita plattor. Förutom kakel och klinker finns här många saker från Byggfabrikens sortiment; badkarskran, spegel och strömbrytare t.ex.
I ett sånt här badkar, i ett sånt här badrum, hade jag inte haft något emot att tillbringa vintern tillsammans med en bra bok! OBS! TEXTEN TAGEN FRÅN BLOGGEN !!!!
http://www.byggfabriken.com/  Du får lära dig om stilhistoria, du får inredningstips och de har butik i Stockholm och Malmö och på webben. Känns verkligen som de kan sin sak och inte bara vill sälja utan förmedla en känsla .Sånt imponerar på mig och gör mig lycklig!!

Inga kommentarer: