INREDNING / STYLING

INREDNING / STYLING


tisdag 13 april 2010

Tid för eftertanke
Vilken LÅNG kväll det blev. Underbart med ljuset som är tillbaka !! När mörkret kommer är det ändå mysigt att tända stearinljusen.Sitter i köket och funderar på ett och annat. Äntligen Hemma programmet är inte så intressant längre , så jag bara slötittar. Funderar på att måla golvet i köket grå-vitt med snedställda kvadrater, men hur gör man ? Det är nog bäst att rådfråga NÅGON. Finns det någon som läser detta och kan tipsa om hur man gör är jag tacksam. Funderar också på att ta bort stolsöverdragen och klä om dynan . En 1700-tals rullgardin i matchande färg är aldrig fel. Jag vill ha lite färg !!! Vi får se vad det blir!! Detta var mina funderingar denna tisdagkväll.


Kandelabern liksom sidobordet kommer ifrån PBHOMEoch kannan och fatet från KAMELO Jag använder mitt hem ibland för att visa mina produkter eftersom ytan i butiken är relativt liten!! Tallrikshyllan är från NORDAL Det vita skåpet köpte vi på 80-talet och kommer från AKEBA numera en välkänd inredningsaffär i Norrtälje.
3 kommentarer:

Aratorps Lena sa...

Gokväll!
Fina bilder från ditt hem, alltid kul att se! Och grattis till ditt steg att ha öppet mer! Superspännande! Hoppas det går riktigt bra!
Jag har en vän som öppnade en butik för ett par år sedan, där målade hon golvet rutigt som du beskriver det. Hon fixade det själv med blyertspenna, lång "linjal", maskeringstejp och färg. Kunde hon så kan du, jag lovar! Butiken har hon tyvärr inte kvar...

Trevlig kväll vännen! Kram

Sassa sa...

Gokväll Lena,
Tack för tipset! Jag tror att jag med lite tålamod och inte några hemma som stör så grejar jag det nog !
Kram o sov gott önskar Sassa

Aratorps Lena sa...

Unga bloggisar... Jag sitter här med en uppstramande ansiktsmask. haha.
Den goa låten brölar ut från min sons dator hela dagarna, han är 18... och ser till att mamma hänger med... Lite fusk, alltså. hihi. Ha en bra dag!! Kram