INREDNING / STYLING

INREDNING / STYLING


torsdag 8 april 2010

På väg till Strömgatan 4

Dessa vackra tyger från CHHATWEL&JONSSON är på väg in !!!!

Handtryckta linne- och bomullstyger.Trycken blir så levande och är inte helt perfekta! Det är det som är dess charm!! De känns rätt nu till våren och sommaren i milda blå och rosa toner. När jag bestämde mig för dessa tyger visste jag inte att http://www.garbointeriors.se/ också fallit för Chhatwell &jonsson.

4 kommentarer:

Stjärnor & Champagne sa...

Är så glad för din skull..Ja jag hann med men imorgon är det styrelsemöte och jag är ju med ofrivilligt kan jag säga pust. Hm finns det något för mig?? Är ju sugen på armbanden om du har dom kvar??

Kramkram Anne

Stjärnor & Champagne sa...

Kommer imorgon/ Kramis

Aratorps Lena sa...

Godmorgon! Å vilka fantastiska textilier! Trots att de kanske inte hamnar hemma hos mig är de det vackraste! Vi har ett bord med franska linnetyger och fina tryck. Man får inte nog av dem...

Jag ska upp till Stockholm på Sköna Hems inredningskurs om ett par veckor. Jag tänkte åka upp ett par dagar i förväg så jag kan gå runt och inspireras av våren i stan. Garbo interiors är ett måste. Står på listan. Må väl denna underbara söndag! Kram

Sassa sa...

Så roligt att få gå på Sköna Hems inredningskurser. Det hinner jag med i höst när mitt nya liv skall börja!!
Apropå tygerna så tror jag att du verkligen skulle gilla dem om du såg dem i verkligheten. Kanske inte riktigt din stil men.. Spännande att höra om kursen sen!!Garbo Interiors kommer du inte att bli besviken på !
Har börjat kommentera på min egen blogg så att jag får lite fler kommentarer!! Hi,hi.
Kram från Sassa