INREDNING / STYLING

INREDNING / STYLING


måndag 6 maj 2013

Vardagsrummet under uppbyggnad!!

Allt är inte i ordning!!  OSTYLADE BILDER! Brädhögen längs ena väggen påminner om att vi har en hel del eget jobb kvar att göra. En gammal kista från 1776 ( Gamla och nya jul dekorationer finns i denna klenod) Hittade ingen plats men så.................kom jag på att placera lite fina blädderböcker och varför inte en dekorativ blomma och vips blev det en ny bra funktion och kistan förpassades inte till källaren som tur var .

 Än så länge är det fortfarande vårvinter-vinter i kuddarnas färger. Vi får se vad inspirationen räcker till och framför allt vad som finns i skåpen ??
Är det något som finns i överflöd så är det kuddar i detta hus! Lite ljusare, lite lättare vill jag att det skall kännas i vardagsrummet!

Ute på altanen är resterna av vårt gamla kök och badrum!! Medaljen har alltid en baksida!
 En gammal byrå har fått sin tillfälliga plats. Den är fin och rymmer även den en massa böcker = barnböcker, men den är egentligen för djup och borde bytas ut mot något mer praktiskt !! Hur svårt kan det vara att slänga vissa saker?? Ser ni den otroligt unika bänken till vänster ( IKEA )...................den vill jag däremot byta ut ! Men den är praktisk och fyller sin funktion. Kanske hittar jag något snyggare när jag minst anar! TIPS!!
 Fönstren skall få spröjs ( bara högst upp ) Blommor, blommor, blommor saknas i detta hem just nu. Rätt blomma på rätt plats. Solen ligger på i detta rum hela dagen så det gäller att välja rätt !
 Speglar och tavlor skall sättas upp och vändas och vridas åt rätt håll! Tavlan till höger är gjord av Stefan Hattenbach http://www.myfonts.com/person/Stefan_Hattenbach/  Han är inte bara konstnär utan också grafisk designer och internationellt erkänd expert på  olika typsnitt.
Maria Lilliecruetz http://www.oneofakind.se/ vackra GUSTAV III gipsplåt väntar på att hitta sin rätta plats.
Har gallrat, valt ut och slängt en hel del böcker. Men sedan återstår de allra käraste och just nu ligger de på bordet för  hitta sin plats så småningom.  Korgstol i förgrunden ( f.d Engleblomst ) numera www.hauss.dk  Väggen till vänster vill jag göra lite mörkare. Fjäderhatten från www.kamelo.se förtjänar att synas lite bättre. se nedan!
 Som ni ser är allt i vårt hem långt ifrån perfekt och väl är väl det. Jag har en hel del att sysselsätta mig med i mitt eget hem. Som ni förstår tar jag paus från mina inredningsjobb. HAR FULLT UPP MED MITT EGET!!
Sassa
 

1 kommentar:

Chris sa...

Så himla fint! Vilken lycka Sassa. Visa mera!
Köp en Kärcher, den är toppen.
Trevlig helg och stor kram