INREDNING / STYLING

INREDNING / STYLING


tisdag 17 februari 2015

Le Parfait /Blåbärssemla

LEPARFAIT

 Ulrika Ekblom fotograf och Liselotte Forslin, matskribent och stylist, delar sin passion för mat  and vackra saker. Se mer av Liselotte's and Ulrika's arbete här:
Liselotte - Söderberg agentur
Ulrika - Söderberg agentur
 
http://www.ulrikaekblom.se/
 
Hittade detta recept från 2013 / INGET NYTT under SOLEN !!!  

 
Att locka fram våren med några körsbärskvistar från handelsträdgården känns rätt idag!

http://leparfait.se/diy-homemade-swedish-semlor-semlor-som-du-latt-gor-sjalv/  RECEPTET på svenska!!

Gillar fotografierna och att de sprider semle- kulturen till andra sidan Atlanten.



 Blommor inlindade i tidningspapper, nog så snyggt som när de placeras i vaser ! Kolla in av mina favoritbloggar. CHARMIGTSACHARLIE
VISST är väl det lite vår på gång även om det viner runt husknuten !
 
Må gott önskar SASSA

2 kommentarer:

Chris sa...

Har du bakat dom?
Det händer mycket inom semelområdet!!
Smaskens!
Kram på dej Sassa!💐

Sassa sa...

Receptet är från 2013 , så de var före sin tid ! De var goda och fräscha med blåbären ! MUMS
Skall ta med mig receptet när vi åker till Christoffer i nästa vecka. Skall bli helt underbart!