INREDNING / STYLING

INREDNING / STYLING


tisdag 3 april 2012

Inflyttningsklar!


 VARDAGSRUM. Alla rum har grå mörkläggninggardiner. Blev en mjukare övergång till de mjuka färgerna i gardinerna som har rynkband och ringar som upphängning.
 Vardagsrum och kontor fick likadana blå sammetsgardiner. Rummen låg bredvid varandra och mot gatan.Ljuddämpande och ger en ombonad känsla.

 HALL
 ARBETSRUM kombinerat GÄSTRUM
LEXINGTON LAKAN ? Nej, kan nog inte lura er!!!

 Denna  råkalla men soliga dag i Stockholm , blev vi klara med lägenheten. Den ligger mitt i staden. Utanför går en mycket trafikerad väg. Väl uppe i lägenheten störs man inte av stadens brus. En man i sina bästa år, är i Sverige för några år, för ett stort nytt projekt. Vi fick inreda som vi ville. Men budgeten var låg och allt skulle ske bara på några dagar. Vi fick själva gå till det stora inredningsvaruhuset, plocka ut allt från hyllorna. Vi ockuperade 9 vagnar. Ni kan själva tänka er de andra kundernas blickar i kön. Man kan ju naturligtvis beställa allt på nätet, men det skulle ta för lång tid!  Vi valde dämpade färger. Vi ville att lugnet skulle lägra sig i lägenheten, efter en dag fylld av kontakter och viktiga beslut.

 Sovrumsfönstret med bruna sammetsgardiner.

En gammal skolatlas  över Storbritannien i arbetsrummet  passar nog engelsmannen som skall bo här ?!


Nu hoppas vi att lägenheten blir till belåtenhet och att den fylls av personliga saker som ger liv och själ åt lägenheten. Svårt att med  min lilla kamera få fram känslan och faktiskt den mysiga stämningen, som jag tyckte att vi skapade. Självskryt luktar illa, men det var så kul att jobba ihop med Anna-Karin. Det gav verkligen mersmak.

Sassa

1 kommentar:

Chris sa...

Vad duktiga ni är, det fanns en fin maskulin känsla i denna lägenhet. Bra jobbat!:) GLAD PÅSK